Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen

Bij onze test hebben wij alle mogelijke Slimme thermostaten bestudeerd. Deze producten hebben we vervolgens bekeken en geanalyseerd, waardoor wij een flinke schifting hebben gemaakt. Op basis van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de bovenstaande 10 beste Slimme thermostaten uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Wij hebben de top 10 alleen op ons eigen onderzoek gebaseerd. Het is dus niet zo dat een fabrikant of merk ons kan beïnvloeden voor een hogere ranking.

De beste slimme thermostaat koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd. Bekijk onze samengestelde top 1-10 lijsten met de aansluitende reviews. 

Na het doen van een uitgebreide Slimme thermostaten test is Nest Learning Thermostat als beste slimme thermostaat gekomen.

Conclusie Slimme thermostaten die best getest zijn

Zij hebben nu de kans om alle details te lezen en na te denken over welke slimme thermostaat het best bij hen past. Uiteindelijk is het aan iedereen om een product te kiezen uit die lijst, dat past bij hun smaak. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om extra informatie op te zoeken over de mogelijkheden die de producten bieden, zoals eenvoudige bediening, extra functies en meer. Om te checken of het product dat gekozen is echt de juiste is, kan je het beste kijken naar de klantervaringen en de reviews. Als de meeste klanten tevreden zijn met het product, is dit waarschijnlijk een goede aankoop. Omdat de lijst met producten regelmatig wordt bijgewerkt is het aan te raden om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste opties op de markt. Zo zullen zij zeker de prefecte slimme thermostaat voor hun huishouden kunnen vinden.

 

Ons laatste woord over Slimme thermostaten

Bedankt voor het bezoeken van onze website en we hopen dat we je voldoende hebben kunnen adviseren naar de mogelijkheden aan verschillende Slimme thermostaten. 

Ons team bestaat uit ervaren leden en wij werken elke dag met veel plezier aan onze website.  We willen we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken door de beste top 1-10 lijsten voor je samen te stellen en te vergelijken.

Alle onderzoeken zijn zorgvuldig uitgevoerd en alle reviews zijn met zorg geselecteerd, zodat jij de beste keuze kan gaan maken. 

Houd onze website in de gaten voor de huidige ontwikkelingen.

  1. veiligheid
  2. slimme thermostaat

Top 10 beste Slimme thermostaten van 2024

Laatst bijgewerkt: 26 feb. 2024

Verwarmen en koelen wordt steeds belangrijker om de comfortabele levensomstandigheden te behouden die je verdient. Om dit te verwezenlijken, hebben fabrikanten een grote verscheidenheid aan slimme thermostaten ontwikkeld die je verwarming en koeling op afstand kunt bedienen. Heb je moeite met het kiezen van de juiste slimme thermostaat? Geen zorgen, want we hebben de top 10 van de beste slimme thermostaten op de Nederlandse markt verzameld om je zoektocht een stuk gemakkelijker te maken.

We hebben Slimme thermostaten met elkaar vergeleken en een top 10 van de best geteste Slimme thermostaten voor je samengesteld met de beste reviews. Neem gerust een kijkje en lees snel verder voor meer informatie.

Top 10 opgesteld door:

Romey Cooper

Ik ben Romey Cooper, een enorme liefhebster en passioneel over het schrijven en ontdekken van nieuwe trendy topics over woonartikelen. Elke dag stap ik met plezier uit bed om te gaan schrijven over hot items, trendy onderwerpen, actuele ontwikkelingen in de markt en wat nu op dit ogenblik de best geteste Slimme thermostaten zijn.

Wat wil ik bereiken? Elke dag streef ik ernaar om mijn trouwe lezers te voorzien van betrouwbare en gedetailleerde reviews over Slimme thermostaten.

Het is mijn doel om op onderzoek uit te gaan zodat ik van slimme thermostaat de prestaties, -nieuwtjes en -ontwikkelingen kan plaatsen, zodat jij goed bent geïnformeerd.

Doordat ik inmiddels al langere tijd actief ben heb ik de nodige expertise opgebouwd. Daarnaast vind ik het leuk om in contact te zijn met jou. Ik hoop je voldoende te kunnen informeren in mijn blogs zodat je niets mist en een slimme thermostaat kunt vinden die het best bij je past.

Beste 10 Slimme thermostaten van dit jaar

De top 10 Slimme thermostaten komt tot stand door grondig onderzoek naar slimme thermostaat die er online te vinden zijn. Doordat Slimme thermostaten online gereviewd worden, kunnen wij zien welke Slimme thermostaten hoog gewaardeerd worden door de consument. Dit is een belangrijk onderdeel van ons onderzoek. Daarnaast worden de beste ook door ons getest waardoor de onderstaande 10 zijn overgebleven.

1. Nest Learning Thermostat

5/5

De Nest Learning Thermostat is een slimme thermostaat die ontworpen is om uw leven gemakkelijker te maken. Met deze thermostaat kunt u de temperatuur, ventilatie en energieverbruik eenvoudig aanpassen. U kunt de thermostaat overal in huis plaatsen en het is gemakkelijk te bedienen via een app of afstandsbediening. De Nest Learning Thermostat heeft een OpenTherm-technologie die de prestaties van uw CV-ketel verbetert en energieverbruik vermindert. U kunt ook verschillende gebruikersprofielen instellen, zodat iedereen in het huis de thermostaat op zijn of haar manier kan gebruiken. Bovendien heeft de Nest Learning Thermostat een aantal geweldige extra functies. De thermostaat bevat een ingebouwde sensor die de temperatuur in de kamer meet en deze aanpast op basis van de gebruikersvoorkeuren. Het heeft ook geavanceerde functies zoals vakantieprogrammering en automatische updates. U kunt ook uw energieverbruik in de gaten houden door middel van de Nest-app en de thermostaat geeft u tips over hoe u energie kunt besparen. Met de Nest Learning Thermostat kunt u dus gemakkelijk uw energieverbruik beheren en tegelijkertijd genieten van een comfortabele en aangename binnenklimaat.

Op nummer 1 uit ons onderzoek gekomen. Met dit beste product zit je gebakken. 

 

2. Tado Smart Thermostat Starterkit

5/5

De Tado Smart Thermostat Starterkit V3+ SRT Quattro Pack Bundel biedt een comfortabele en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van je huis. Deze innovatieve set bevat een slimme thermostaat die je eenvoudig aansluit op je bestaande bedrade thermostaat. Daarnaast krijg je er 4 radiatorknoppen bij waarmee je extra radiatoren kunt bedienen. Met de Tado Smart Thermostat Starterkit V3+ SRT Quattro Pack Bundel wordt verwarmen een fluitje van een cent. De slimme thermostaat leert je gebruiksgewoonten kennen, waardoor je de temperatuur automatisch kunt aanpassen. Bovendien kun je de thermostaat instellen op basis van je locatie, zodat je energiekosten verminderen. Om het comfort nog verder te verhogen, kun je de thermostaat ook bedienen met je stem of via de Tado app op je smartphone of tablet. Kortom, de Tado Smart Thermostat Starterkit V3+ SRT Quattro Pack Bundel is de ideale oplossing voor een comfortabel en energiezuinig verwarmde woning.

Als we de reviews moeten geloven, moet je hier blij van worden! Ga snel naar de nummer 2 uit onze lijst.

3. AVATO TUYA Slimme thermostaat

5/5

De AVATO TUYA Slimme thermostaat voor CV-ketel- Inbouw -Thermostaat Via Wifi App besturing -stembediening is dé perfecte oplossing voor iedereen die kosten wil besparen en de controle over hun verwarming wil hebben. Met deze slimme thermostaat kunt u gemakkelijk de verwarming aanpassen, waar u ook bent. De slimme thermostaat is eenvoudig te bedienen via de Smart Life app, die u eenvoudig op uw mobiele telefoon kunt installeren. U kunt ook uw stem gebruiken om de thermostaat te bedienen. Dankzij de WiFi-bediening kunt u het verwarmingsniveau programmeren, zodat uw huis lekker warm is wanneer u thuiskomt. U kunt ook de temperatuur aanpassen als u thuis bent, zodat u kunt genieten van het optimale comfort. Met deze slimme thermostaat bespaart u niet alleen geld op uw energierekening, maar krijgt u ook meer controle over uw verwarming.

Op nummer 3 beland en zeker aan te bevelen. 

4. Nest Learning Thermostat

5/5

De Nest Learning Thermostat is een slimme thermostaat die je kunt gebruiken om je huis op de meest energie-efficiënte manier te verwarmen. De 3e generatie Nest Thermostat heeft een nieuw, slanker ontwerp met een groter en helderder scherm. Met de Afstandsweergave kun je de ingestelde temperatuur of de tijd overal in de kamer aflezen. Ook kun je je boiler aansturen met de thermostaat, waardoor je nog meer energie kunt besparen. Bovendien is de Nest Learning Thermostat uitgerust met OpenTherm-technologie, waardoor hij precies weet hoeveel warmte je nodig hebt en hoe je die op een efficiënte manier kunt genereren. De Nest Learning Thermostat is een slimme en stijlvolle oplossing voor het verwarmen van je huis. Hij is eenvoudig te bedienen met de draaiknop of de knoppen aan de zijkant. Ook kun je de thermostaat met je smartphone of tablet bedienen, waardoor je altijd de controle hebt over de temperatuur in je huis. Met de geïntegreerde Nest Energysaver-functie wordt je verwarmingssysteem automatisch op de meest efficiënte manier ingesteld, terwijl je tegelijkertijd comfortabel en gezond blijft. Daarnaast luistert de thermostaat naar je stem en past hij zich aan je gewoonten en stijl aan.

Altijd een best getest product. Voor meer informatie lees de reviews. 

5. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad.

5/5

De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een slimme, eenvoudig te bedienen thermostaat. Deze thermostaat heeft een groot, helder LCD-scherm dat eenvoudig de gewenste temperatuur weergeeft en automatisch de temperatuur aanpast. U kunt de temperatuur instellen met de handmatige bediening of via de geïntegreerde app. Met deze thermostaat kunt u ook uw energieverbruik beheren, waardoor u meer controle heeft over uw energiekosten. De thermostaat is voorzien van een energiebesparende modus, waarmee u de temperatuur automatisch kunt laten aanpassen aan de buitentemperatuur. Hiermee kunt u energie besparen zonder de comfortniveaus te verlagen. De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is ook uitgerust met geavanceerde technologie voor het detecteren van beweging. Hiermee kunt u de temperatuur in verschillende kamers of ruimtes aanpassen, afhankelijk van waar u zich op dat moment bevindt. Bovendien is deze thermostaat compatibel met verschillende voice-controlled spraakassistenten, zoals Amazon Alexa en Google Home. Hiermee kunt u de temperatuur moeiteloos bedienen met uw stem.

Door experts en deskundigen best geteste product op dit moment en terecht op nummer 5. 

6. tado° Slimme Thermostaat

5/5

De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant is een slimme en energiebesparende oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier om hun verwarmingssysteem te bedienen. Deze slimme thermostaat is speciaal ontworpen voor een eenvoudige installatie en bediening. Het is eenvoudig aan te sluiten op de ketel en biedt een slimme, geïntegreerde oplossing voor uw verwarmingssysteem. De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant biedt u een aantal verschillende functies die uw leven makkelijker maken. Deze slimme thermostaat kan worden gebruikt om de temperatuur in uw huis te regelen, waardoor u energie kunt besparen en meer controle krijgt over uw verwarmingssysteem. Met de geavanceerde functies zoals de slimme aanpassing van de temperatuur, de slimme timer, de slimme hervatten modus en de slimme kalender kunt u het meeste uit uw verwarmingssysteem halen. Zo kunt u op elk moment van de dag de temperatuur instellen die het beste bij uw behoeften past.

Een favoriet binnen ons team. Zie hier de top 10 reviews speciaal voor jou.  

 

7. tado° Slimme Thermostaat

5/5

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant biedt een innovatieve en gemakkelijke manier om het klimaat in je huis te regelen. De thermostaat is voorzien van een slimme technologie die je helpt energie te besparen, zonder dat je daar zelf aan hoeft te denken. Met de thermostaat kun je de temperatuur in je huis eenvoudig en draadloos aanpassen, waardoor je comfortabel kunt wonen terwijl je energiebesparingen realiseert. De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant is een eenvoudig te installeren en te gebruiken systeem. Het is ontworpen om te werken met de meeste draadloze thermostaten. De installatie neemt slechts enkele minuten in beslag. Daarnaast heeft het systeem een slimme functie, waarmee je de temperatuur in je huis automatisch kunt aanpassen wanneer je niet thuis bent. Zo voorkom je dat je onnodig energie verbruikt, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op je energierekening. Daarnaast kun je de thermostaat ook gebruiken om meerdere kamers in je huis op verschillende temperaturen te regelen.

Volgens onze experts hoort deze zeker thuis in de top 10 best geteste producten op dit moment. 

8. Bosch EasyControl slimme thermostaat

5/5

Met de Bosch EasyControl slimme thermostaat (bedraad) kunt u uw woning comfortabel en energiezuinig verwarmen. Deze slimme thermostaat, die zwart is van kleur, is heel eenvoudig te bedienen via het touchscreen of de gratis app EasyControl voor Android of iOS. U kunt de temperatuur instellen, programmeren, wijzigen en op afstand bedienen. Daarnaast communiceert de thermostaat ook via Ambient Light. Hierdoor licht de thermostaat bijvoorbeeld direct op wanneer de temperatuur wordt aangepast. De Bosch EasyControl thermostaat heeft verschillende kleuren die diverse functies aangeven, zoals blauw als de temperatuur via de app wordt verlaagd. Ook heeft de thermostaat een energie monitoring functie, zodat u gemakkelijk op de hoogte bent van het energieverbruik. Daarnaast heeft de thermostaat een ingebouwde agenda, waardoor u de temperatuur kunt programmeren voor elke dag van de week.

Een ware must-have op nummer 8 en top 10 waardig. Bekijk de reviews nu! 

9. Slimme Thermostaat Water Verwarming

5/5

Deze slimme thermostaat voor waterverwarming is uitgerust met een WiFi-appbesturing, stembesturing via Alexa en Google, een touchscreen en thermometer. Met deze handige functies kun je het waterverwarmingsproces nog gemakkelijker en efficiënter besturen. Je kunt de watertemperatuur op afstand instellen, zodat je altijd kunt genieten van het optimale comfort. Bovendien kun je met de WiFi-verbinding de temperatuur vanuit elke locatie monitoren en veranderen. Met de stembesturing via Alexa en Google kun je het waterverwarmingsproces ook bedienen met je stem. Je hoeft alleen maar een specifieke opdracht te geven, of je kunt de app gebruiken. Bovendien heeft de thermostaat ook een touchscreen, waarmee je de temperatuur en andere instellingen kunt aanpassen. Daarnaast is er ook een thermometer ingebouwd voor nauwkeurige temperaturen. Met deze slimme thermostaat voor waterverwarming kun je dus het waterverwarmingsproces automatiseren en sturen. Je kunt het comfort en gemak verhogen door middel van WiFi-appbesturing, stembesturing en een touchscreen. Bovendien kun je genieten van nauwkeurige temperaturen dankzij de thermometer. Kortom, een uitstekende manier om energie te besparen.

Een introductie is niet nodig. Op nummer 9 en met trots presenteren wij je dit best geteste product.

10. Tado Add On Wireless Temperature Sensor.

5/5

Deze draadloze temperatuursensor is een geweldige manier om je huis nog comfortabeler te maken. De sensor maakt gebruik van geavanceerde technologie om de temperatuur te meten en deze informatie vervolgens door te sturen naar je Tado installatie. Hierdoor kan je Tado systeem de temperatuur in je huis automatisch aanpassen om zo de temperatuur optimaal in te stellen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de temperatuur op afstand te bedienen. De sensor is gemakkelijk aan te sluiten op je Tado installatie. Deze draadloze temperatuursensor is klein en discreet en is daarom eenvoudig te verbergen in je huis. Dankzij de kleine afmetingen en de lange batterijduur van twee jaar is deze sensor altijd klaar voor gebruik. Daarnaast is de sensor waterdicht en kan hij worden gebruikt in de meeste kamers in je huis, zelfs in vochtige omgevingen.

Een leuk product en fantastische reviews. Bekijk de reviews hier.  

 

Gepubliceerd op: 14 feb. 2023