Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen

Bij onze test hebben wij alle mogelijke Brandwerende kluizen bestudeerd. Deze producten hebben we vervolgens bekeken en geanalyseerd, waardoor wij een flinke schifting hebben gemaakt. Op basis van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de bovenstaande 10 beste Brandwerende kluizen uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Wij hebben de top 10 alleen op ons eigen onderzoek gebaseerd. Het is dus niet zo dat een fabrikant of merk ons kan beïnvloeden voor een hogere ranking.

De beste brandwerende kluis koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd. Bekijk onze samengestelde top 1-10 lijsten met de aansluitende reviews. 

Na het doen van een uitgebreide Brandwerende kluizen test is Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot als beste brandwerende kluis gekomen.

Conclusie Brandwerende kluizen die best getest zijn

Wat een uitgebreide lijst met producten! We zijn blij dat je deze hele reis met ons bent meegegaan en hopen dat je de perfecte brandwerende kluis voor jouw situatie hebt gevonden. De producten die we hebben geselecteerd, zijn van topkwaliteit, dus je weet dat je een goede investering hebt gedaan. Deze lijst is regelmatig geüpdatet, zodat je altijd op de hoogte bent van de beste brandwerende kluis opties. Het kiezen van de juiste brandwerende kluis is natuurlijk niet gemakkelijk. We hopen dat de informatie die we hebben verstrekt je heeft geholpen om de beste optie voor jou te selecteren. We leggen je graag uit hoe belangrijk het is om je waardevolle spullen veilig op te bergen, dus we hopen dat deze informatie je daarbij heeft geholpen. Neem altijd je eigen omstandigheden en vereisten in gedachten voor je een beslissing neemt.

 

Ons laatste woord over Brandwerende kluizen

Bedankt voor het bezoeken van onze website en we hopen dat we je voldoende hebben kunnen adviseren naar de mogelijkheden aan verschillende Brandwerende kluizen. 

Ons team bestaat uit ervaren leden en wij werken elke dag met veel plezier aan onze website.  We willen we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken door de beste top 1-10 lijsten voor je samen te stellen en te vergelijken.

Alle onderzoeken zijn zorgvuldig uitgevoerd en alle reviews zijn met zorg geselecteerd, zodat jij de beste keuze kan gaan maken. 

Houd onze website in de gaten voor de huidige ontwikkelingen.

  1. veiligheid
  2. brandwerende kluis

Top 10 beste Brandwerende kluizen van 2024

Laatst bijgewerkt: 26 feb. 2024

Je hebt waarschijnlijk al veel tijd besteed aan zoeken naar de perfecte brandwerende kluis voor je thuis of kantoor. Maar wat als je jezelf verliest in het enorme aanbod van opties? Daar kunnen we je bij helpen. We hebben de tijd genomen om de beste brandwerende kluissen op de Nederlandse markt te verzamelen. Laat ons je een veel beter inzicht geven in wat er beschikbaar is en hoe je de juiste keuze kunt maken voor jouw behoeften.

We hebben Brandwerende kluizen met elkaar vergeleken en een top 10 van de best geteste Brandwerende kluizen voor je samengesteld met de beste reviews. Neem gerust een kijkje en lees snel verder voor meer informatie.

Top 10 opgesteld door:

Romey Cooper

Ik ben Romey Cooper, een enorme liefhebster en passioneel over het schrijven en ontdekken van nieuwe trendy topics over woonartikelen. Elke dag stap ik met plezier uit bed om te gaan schrijven over hot items, trendy onderwerpen, actuele ontwikkelingen in de markt en wat nu op dit ogenblik de best geteste Brandwerende kluizen zijn.

Wat wil ik bereiken? Elke dag streef ik ernaar om mijn trouwe lezers te voorzien van betrouwbare en gedetailleerde reviews over Brandwerende kluizen.

Het is mijn doel om op onderzoek uit te gaan zodat ik van brandwerende kluis de prestaties, -nieuwtjes en -ontwikkelingen kan plaatsen, zodat jij goed bent geïnformeerd.

Doordat ik inmiddels al langere tijd actief ben heb ik de nodige expertise opgebouwd. Daarnaast vind ik het leuk om in contact te zijn met jou. Ik hoop je voldoende te kunnen informeren in mijn blogs zodat je niets mist en een brandwerende kluis kunt vinden die het best bij je past.

Beste 10 Brandwerende kluizen van dit jaar

De top 10 Brandwerende kluizen komt tot stand door grondig onderzoek naar brandwerende kluis die er online te vinden zijn. Doordat Brandwerende kluizen online gereviewd worden, kunnen wij zien welke Brandwerende kluizen hoog gewaardeerd worden door de consument. Dit is een belangrijk onderdeel van ons onderzoek. Daarnaast worden de beste ook door ons getest waardoor de onderstaande 10 zijn overgebleven.

1. Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot

5/5

Deze elektronische kluis is gemaakt van hoogwaardig staal voor extra veiligheid. Het cijferslot biedt een extra beveiligingslaag die diefstal voorkomt. Daarnaast is de kluis voorzien van een brandwerende coating waardoor je spullen beschermd zijn tegen vuur. De kluis heeft een capaciteit van 52 liter en is 35x52x36 cm groot. Met een gewicht van 20 kg kan je hem makkelijk op de muur bevestigen. Met deze kluis heb je de perfecte oplossing voor het opbergen van waardevolle spullen. Zowel voor particulieren als bedrijven is hij een uitstekende keuze. Je kunt er zeker van zijn dat je belangrijke documenten, sieraden, geld en andere kostbare bezittingen veilig worden opgeborgen. De kluis heeft een brandwerende coating waardoor hij bestand is tegen hoge temperaturen. Daarnaast is hij voorzien van een cijferslot voor extra veiligheid.

Op nummer 1 uit ons onderzoek gekomen. Met dit beste product zit je gebakken. 

 

2. Brandwerende kluis compact

5/5

Deze kluis is 49,6x39x35,4 cm en heeft een gewicht van 27,5 kg. Bovendien is deze kluis vervaardigd uit staal en is voorzien van een solide sluiting met twee grote cilindersloten die voor extra beveiliging zorgen. Deze kluis heeft een speciale brandwerende coating waardoor hij bestand is tegen hoge temperaturen. Daarnaast wordt er een set noodsleutels meegeleverd die voor extra zekerheid zorgen. De kluis is ook voorzien van een speciale luchtventilatie om het binnenklimaat te regelen. De Brandwerende kluis - Compact is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een veilige manier om waardevolle eigendommen op te slaan. Dankzij de stevige constructie, de brandwerende coating en de meegeleverde noodsleutels, is de kluis een uitstekende keuze voor het beveiligen van waardevolle bezittingen.

Als we de reviews moeten geloven, moet je hier blij van worden! Ga snel naar de nummer 2 uit onze lijst.

3. Kluis-Digitale elektronische brandwerende muurverankerende kluis Strongbox.

5/5

Strongbox is een slimme kluis die is ontworpen om uw waardevolle spullen veilig en beveiligd te houden. De kluis is gemaakt van zwaar staal en is voorzien van een elektronische slot met een geheime sleutelcode. Met de digitale brandwerende technologie is deze kluis uitgerust met een extra laag bescherming tegen vuur. Daarnaast is deze kluis voorzien van een muurverankeringssysteem waarmee u de kluis aan de muur kunt bevestigen. De Strongbox kluis heeft een gesloten structuur met een kleine opening aan de voorkant. U kunt de inhoud bekijken zonder de kluis te openen. Het elektronische slot is voorzien van een verlichte LED-indicatie waarmee u gemakkelijk toegang krijgt tot uw waardevolle spullen. De kluis is ook uitgerust met een audit-trail-mogelijkheid die de datum en tijd registreert wanneer de kluis is geopend. Deze kluis is ook voorzien van een programmeren- en resetknop waarmee u een geheime sleutelcode kunt instellen of wijzigen.

Op nummer 3 beland en zeker aan te bevelen. 

4. MasterLock L1200 Brandwerende documentenkluis

5/5

De MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis biedt een veiligheidsniveau dat niet te overtreffen is. Deze kluis is gemaakt om kostbaarheden, documenten en digitale objecten tegen brand te beschermen. Bovendien is het mogelijk om de kluis te verplaatsen, dankzij het geïntegreerde handvat. Deze kluis sluit u af met een sleutel voor extra veiligheid. De MasterLock L1200 documentenkluis is UL/ETL-gecertificeerd en biedt een betrouwbare, krachtige bescherming tegen brand. De kluis beschermt je documenten en kostbaarheden 30 minuten lang tegen brand en tot 843° C. Deze kluis is de perfecte oplossing als je documenten, kostbaarheden en digitale objecten extra veilig wilt bewaren.

Altijd een best getest product. Voor meer informatie lees de reviews. 

5. Masterlock LCFW30100 documentenkluis brandwerend.

5/5

De MasterLock LCFW30100 documentenkluis is de ultieme veiligheidsoplossing voor uw waardevolle eigendommen. Deze kluis is voorzien van een brandwerende coating en een waterdichte afdichting die uw documenten, media, foto's en andere waardevolle spullen beschermt tegen schade door brand en water. Met een interne opslagruimte van 0,06m³ heb je een ruimte voor papieren met A4-formaat zonder dat je deze hoeft te vouwen. De kluis is voorzien van een digitale code met verlichting die het mogelijk maakt om het slot eenvoudig en snel te openen. Met een twee meter lange aansluitkabel kan de kluis worden aangesloten op een stopcontact voor extra beveiliging. Bovendien heeft de kluis een LED-indicatie die je informeert over het slotstatus. Met deze kluis heb je de ideale oplossing om je waardevolle eigendommen te beschermen tegen brand en water.

Door experts en deskundigen best geteste product op dit moment en terecht op nummer 5. 

6. Buxibo Brandwerende Kluis Brandkast M

5/5

De Buxibo Brandwerende Kluis is gemaakt van hoogwaardig metaal voor extra sterkte en bescherming. Het is voorzien van een digitaal codeslot en een fysieke sleutel, beide met een vergrendeling om de kluis extra veilig te maken. Het codeslot is voorzien van een LED-scherm waarop het slotnummer zichtbaar is. De kluis heeft een extra lange levensduur en is ontworpen om branden te bestrijden. De Buxibo Brandwerende Kluis biedt een perfecte oplossing voor het opslaan van kostbaarheden. Het heeft een grote binnenruimte waarin documenten, sieraden en andere kostbaarheden makkelijk kunnen worden opgeborgen. De kluis is ook voorzien van een interne verlichting die het mogelijk maakt om de inhoud gemakkelijk te bekijken. De kluis is ook gemakkelijk te verplaatsen dankzij de vergrendelbare wielen waarmee hij kan worden getransporteerd. Kortom, met de Buxibo Brandwerende Kluis met Digitaal Codeslot en Sleutel Metaal heb je een stevige, veilige en betrouwbare kluis voor je waardevolle bezittingen. De kluis is eenvoudig te bedienen en biedt een perfecte oplossing voor het beveiligen van documenten, sieraden en andere kostbaarheden. Op zoek naar een veilige plek voor je kostbaarheden? Kies voor de Buxibo Brandwerende Kluis, gemaakt van hoogwaardig metaal voor extra sterkte en bescherming.

Een favoriet binnen ons team. Zie hier de top 10 reviews speciaal voor jou.  

 

7. Master Lock LFW082FTC Gecertificeerde kluis Brand

5/5

De kluis is gemaakt van sterke staalplaat en heeft een vergrendelingsmechanisme met een elektronisch codeslot. Het elektronische codeslot maakt het mogelijk om verschillende gebruikers een eigen unieke code toe te kennen voor extra veiligheid. Het slot biedt ook een vergrendeling met een mastercode voor het beheer van gebruikerscodes. Het slot is voorzien van een LED-display met een verlichte toetsenbord en een 3-cijferige code. U kunt de code in stappen van 1 minuut aanpassen, zodat u de veiligheid kunt verhogen. Het slot is ook voorzien van een verlichte alarmtoets die kan worden ingesteld om een alarm af te laten gaan als het slot wordt geopend. De kluis is ook voorzien van een back-up sleutel voor een snelle toegang in geval van een stroomstoring. De MasterLock LFW082FTC kluis is een veilige en betrouwbare manier om waardevolle goederen en belangrijke documenten te beveiligen. Met een ruime lade, verlichte toetsenbord en extra veiligheidsfuncties is de kluis een echte must-have voor thuis of op kantoor.

Volgens onze experts hoort deze zeker thuis in de top 10 best geteste producten op dit moment. 

8. Buxibo Brandwerende Kluis Hotel Brandkast

5/5

Met de Buxibo Brandwerende Kluis Hotel Brandkast kunt u uw waardevolle spullen veilig opbergen. Deze kluis is gemaakt van stevig metaal en is voorzien van een cijferslot en een sleutel, voor dubbele beveiliging. De kluis is brandwerend en dus perfect voor het veilig opbergen van documenten, kostbaarheden, geld en andere waardevolle bezittingen. De kluis is ook geschikt voor hotels, kantoren en andere openbare ruimtes. Het matte zwarte metaal ziet er modern en stijlvol uit en past in elk interieur. De Buxibo Brandwerende Kluis Hotel Brandkast heeft een stevig slot met cilinder en klembeveiliging, zodat uw waardevolle spullen goed beschermd zijn. Bovendien is de kluis voorzien van een alarm, dat afgaat als de deur wordt geopend. U krijgt ook een set reserve sleutels meegeleverd, voor het geval u de eerste kwijtraakt. De kluis is gemakkelijk te installeren en te verplaatsen, wat ideaal is als u de kluis vaak verhuist.

Een ware must-have op nummer 8 en top 10 waardig. Bekijk de reviews nu! 

9. Brandwerende box Brandwerend Sleutelslot.

5/5

De Burg Wächter FP 22 K is de perfecte oplossing als je waardevolle documenten wilt beschermen. Met deze brandwerende documentcassette Fire Protect 22K zijn belangrijke documenten minimaal 30 minuten veilig bij een eventuele brand. De box is geschikt voor DIN A4-formaat, gemaakt van dubbelwandig massief kunststof en is voorzien van een robuuste handgreep. De box is gecertificeerd met de brandklasse UL72 en is getest bij een temperatuur van 1.093 °C. Daarbij blijft de gemeten binnentemperatuur onder de 90 °C. De box is ook voorzien van een grondverankering, alleen het bevestigingsmateriaal ontbreekt. De levering bevat 2 sleutels en de interne afmetingen zijn (B)225 x (D)315 x (H)85 mm. Het gewicht van de box bedraagt 9 kg. Met de Burg Wächter FP 22K heb je de perfecte brandwerende oplossing voor waardevolle documenten. Bescherm je papieren tegen een eventuele brand met deze brandwerende box met sleutelslot.

Een introductie is niet nodig. Op nummer 9 en met trots presenteren wij je dit best geteste product.

10. Vevor Kluis Brandwerend Elektronisch Cijferslot Sleutel

5/5

Weet je niet waar je je kostbare spullen veilig moet wegleggen? Met de Vevor Kluis Brandwerend Elektronisch Cijferslot Sleutel Muurbevestiging heb je een uiterst betrouwbare oplossing. De massieve stalen deuren zorgen ervoor dat er geen enkele andere manier is om in de kluis te komen dan die jij weet. Bevestig de kluis eenvoudig aan een muur of vloer en vergroot jouw veiligheid nog meer met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Vergeet je code of zijn de batterijen leeg? Geen probleem, met de bijgeleverde masterkeys is dit zo opgelost. Met een grote inhoud van 31 liter en afmetingen van 46x41x27 cm (10KG) heb je meer dan genoeg ruimte om al jouw kostbare spullen veilig op te bergen. Wees gerust, met de Vevor kluis brandwerend elektronisch cijferslot sleutel muurbevestiging heb je een betrouwbare oplossing voor al jouw waardevolle spullen. Met de extra bevestigingsmogelijkheid aan een muur of vloer, is jouw kostbaar bezit extra beschermd. Vergeet je code of zijn de batterijen leeg? Met de bijgeleverde masterkeys is dit zo opgelost. De kluis heeft een grote inhoud van 31 liter, waardoor je meer dan genoeg ruimte hebt om al jouw waardevolle spullen veilig op te bergen. Koop vandaag nog de Vevor kluis brandwerend elektronisch cijferslot sleutel muurbevestiging en wees gerust dat je kostbare spullen veilig zijn.

Een leuk product en fantastische reviews. Bekijk de reviews hier.  

 

Gepubliceerd op: 14 feb. 2023